דמי מפתח ירושלים

גרים בירושלים בדמי מפתח או בעלים של נכס בדמי מפתח?

מגורים בדמי מפתח נחשבים למגורים עם זכויות מוגנות של מי ששילם דמי מפתח לבעל הנכס או שהוא דייר ממשיך וקיבל את הזכויות המוגנות מהדייר המקורי. דמי מפתח בירושלים נקבעו לנכסים ספציפיים ברחבי העיר לפני שנת 1967 ולכן מדובר על נכסים ישנים הזקוקים לתחזוקה רבה וברוב המקרים נמצאים במקומות עם פוטנציאל רב לפיתוח עירוני. מכיוון שמדובר על מבנים ישנים מאוד ועל פוטנציאל גדול לפרויקטים של התחדשות עירונית בעיר ירושלים וסביבתה, כל נושא דמי המפתח מצריך עבודה של עורכי דין בתחום המקרקעין בכדי למצוא פתרונות לדיירים המוגנים ולבעלי הנכסים בדמי מפתח.

מיהו דייר מוגן ומהי שיטת דמי מפתח?

השיטה של מגורים בדמי מפתח התפתחה בישראל בתקופת שנות ה-50 כשהמטרה הייתה לספק מגורים זולים לעולים שהגיעו לארץ מבלי שיצטרכו לעבור מקום מגורים או לשלם דמי שכירות שעולים בכל שנה ללא פיקוח. חוק הגנת הדייר נחשב לחוק סוציאליסטי שקובע את התנאים לדיירות מוגנת ואת הזכויות והחובות של בעל הנכס והדייר המוגן. רוב הדירות שנותרו מהדיירות המוגנת נמצאות בערים תל אביב, חיפה וירושלים ולכן בירושלים יש לא מעט עסקאות דמי מפתח בכל שנה הדורשות ייעוץ וטיפולי משפטי של עורכי דין המתמחים במקרקעין.

מה התפקיד של עו"ד בתחום דמי מפתח?

עורך דין המתמחה בדיני מקרקעין ומטפל בתחום של דמי מפתח בירושלים יכול לספק לכם מגוון גדול של שירותים ולסייע לכם בתהליכים משפטיים שונים, כגון ניהול של משא ומתן עם בעלי נכס בדמי מפתח, ייצוג בבית המשפט, ניסוח כתב תביעה או כתב הגנה נגד דייר מוגן או בעלי נכס בדמי מפתח, ניסוח ועריכת הסכמים וייעוץ משפטי בנוגע לזכויות שלכם בתור דיירים מוגנים או בעלי נכס בדמי מפתח. אנחנו במרכז המשפטי להגנת הדייר יכולים לספק לכם את כל השירותים הללו ואף יותר, עם עורכי הדין שלנו הנחשבים למומחים מהשורה הראשונה בתחום דמי מפתח באיזור העיר ירושלים.

ייעוץ וליווי משפטי בתחום דמי מפתח בירושלים

לקבלת ליווי וייעוץ משפטי בתחום דמי מפתח בירושלים, צרו עם המשרד שלנו קשר דרך מספר הטלפון המופיע באתר ואנחנו במרכז המשפטי להגנת הדייר נעניק לכם את הייעוץ והליווי המשפטי ברמה המקצועית הגבוהה ביותר.

מאמרים נוספים